![Meat stock paste Meat stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A03F93A8-0874-4BEF-9507-D9CA62AA777F/Derivates/9F3EB8BD-D3E3-4D28-9966-B1D5B14B13B0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g meat pieces, sinew free, cut into pieces, partially frozen
- 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g rock salt
- 120 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 2914.1 kJ / 696.5 kcal
- Protein
- 75.8 g
- Karbonhidrat
- 56.9 g
- Yağ
- 8.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 19.6 g
- Sodyum
- 58486.4 mg
Alternatif tarifler
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Beef stroganoff
35 min
Vegetable stock paste
30 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Chicken stock paste
45 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min