![Vegetable stock paste Vegetable stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C993EB4E-8449-4264-B699-E4B988015F53/Derivates/22296F7E-0865-4452-9EF9-488861606FB7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 fresh tomato, cut into halves
- 1 zucchini, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf (optional)
- 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g rock salt
- 1 tbsp olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 37.8 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1460.4 mg
Alternatif tarifler
Corned beef with mustard sauce
1ч. 30 мин.
ANZAC biscuits
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Pumpkin soup
30min
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Basil pesto
10 min
Mashed potatoes
40min
Tuna mornay
45min
Boiled rice
25min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Apricot chicken risotto
30min