Vegetable stock paste

Vegetable stock paste

4.9 1.6K değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
800 g

Malzemeler

  • celery stalks trimmed, cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    2
  • brown onion cut into halves
    1
  • fresh tomato cut into halves
    1
  • zucchini cut into pieces
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried bay leaf (optional)
    1
  • fresh basil leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh sage leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • rock salt
    150 g
  • olive oil
    1 tbsp

Besin Değeri şuna göre 20 g

Kalori 9 kcal / 37.8 kJ
Protein 0.2 g
Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 1.3 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 0.1 g
Sodyum 1460.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...