
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil divided
- 200 g brown onions cut into wedges (1 cm/½ in.)
- 150 g carrots cut into slices (1 cm/½ in.)
- 70 g celery stalks cut into thin slices (5 mm/¼ in.)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless cut into pieces (4 cm/1.5 in.)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ¾ - 1 ¼ tsp salt divided
- ½ tsp black pepper, ground plus extra to season
- 3 - 4 sprigs fresh thyme
- 750 g chicken stock (see Tip)
- 150 g bacon cubes
- 250 g mushrooms, fresh cut into quarters (see Tip)
- 200 g heavy cream 33-35% M.F.
- 10 g cornstarch
- 1 ½ tsp seeded mustard
- 2 sprigs flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 549.5 kcal / 2307.8 kJ
- Protein
- 47.3 g
- Yağ
- 34.6 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Sodyum
- 2166.5 mg