Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil, divided
- 200 g brown onions, cut into wedges (1 cm/½ in.)
- 150 g carrots, cut into slices (1 cm/½ in.)
- 70 g celery stalks, cut into thin slices (5 mm/¼ in.)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless, cut into pieces (4 cm/1.5 in.)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ¾ - 1 ¼ tsp salt, divided
- ½ tsp black pepper, ground, plus extra to season
- 3 - 4 sprigs fresh thyme
- 750 g chicken stock (see Tip)
- 150 g bacon cubes
- 250 g mushrooms, fresh, cut into quarters (see Tip)
- 200 g heavy cream 33-35% M.F.
- 10 g cornstarch
- 1 ½ tsp seeded mustard
- 2 sprigs flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2166.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Shrimp Aguachile
15min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Floating islands
40min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
15min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Blue Cheese Dressing
10 min
Molten Lava Cake
45min
Watermelon Lemonade
5 min
Cheesecakes in jars
4h