Sopa de galets rellenos de foie

Sopa de galets rellenos de foie

4.2 25 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 raciones

Malzemeler

Cocción de galets
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharada de sal
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
  • 200 g de queso cremoso
  • 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
  • 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
  • 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
  • 1 hueso de jamón sin corteza
  • 1 muslo de pollo sin piel
  • 50 g de garbanzos cocidos
  • 1000 - 1500 de agua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 252.3 mg
Protein 14.3 g
Kalori 1051 kJ / 251 kcal
Yağ 13.9 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 17.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...