Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 155 g water
- 1 ½ tsp dried yeast, active
- 2 tsp sugar
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 30 g plain yoghurt, unsweetened
- ¾ tsp salt
- 315 g all-purpose flour, plus extra to dust
Filling
- 200 g baby spinach, fresh, destemmed
- 85 g onions, in pieces
- 45 g neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 170 g feta cheese, in pieces
- ½ tsp red pepper flakes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 873 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Matzah
30 min
Duchess casserole with vegetables
1 godz. 15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Wholegrain hamburger buns
2hod. 50min
Classic Flammkuchen
1 godz.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Cheese and tomato bread
3h 5min
Mini Mushroom Galettes
1 Std. 55 Min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min