Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Rohschinken, gewürfelt
-
Rapsöl
veya Kokosöl zum Einfetten - 400 g frische Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- Baguette zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3232 kJ / 772 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 20367 mg
Alternatif tarifler
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 godz. 40 min
Boef Stroganoff
50min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1u.
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1u.
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min