Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Rohschinken, gewürfelt
-
Rapsöl
veya Kokosöl zum Einfetten - 400 g frische Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- Baguette zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3232 kJ / 772 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 20367 mg
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Zandergulasch
45min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Salzburger Bierfleisch
6h 50min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Boef Stroganoff
50min
Fiakergulasch
2h 15min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h