Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Rohschinken, gewürfelt
-
Rapsöl
veya Kokosöl zum Einfetten - 400 g frische Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- Baguette zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3232 kJ / 772 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 20367 mg
Alternatif tarifler
Zandergulasch
45min
Boef Stroganoff
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Semmelfülle
1h 10min