Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rotweinessig-Dressing
- 1 rote Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rotweinessig
- 130 g Rapsöl
- 2 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 250 g Käferbohnen, gewaschen und abgetropft
Rindfleischsalat
- 400 g Rindslungenbraten, der Länge nach halbiert
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika, rosenscharf
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 120 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- ½ Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen
- 4 EL Kürbiskerne
- 4 EL Kürbiskernöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3376 kJ / 807 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1306 mg
Alternatif tarifler
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min
Rindsrouladen
1h 30min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1h 30min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 phút
Paprikahendl
1h
Semmelfülle
1h 10min
Faschierte Laibchen
35 Min
Käferbohnensalat
35 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 Min