Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g queijo da Ilha
- 500 g água
- 24 espargos verdes
- 6 fatias de queijo gruyère
- 6 fatias de presunto
- 300 g leite
- 30 g farinha
- 15 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão, só o sumo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau com crosta de amêndoa
1 godz. 15 min
Mexilhões com bloody Mary
30 Min
Choux de camarão com molho de açafrão
1h 30min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35min
Salada à moda da Sicília
40min
Lombo de borrego com chutney de legumes e batata corada
Değerlendirme yok
Bruschetta de espargos e ovos quentes
40min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1h
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Camarão com molho cocktail
30 Min
Bife de atum com molho tártaro
20min
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40min