Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 postas de bacalhau demolhado (400 g aprox.)
- 4 ovos
- 4 dentes de alho
- 1200 g água
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 pitada de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 1 folha de louro
-
Pão alentejano q.b. cortado em fatias
veya Broa de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1658.3 kJ / 396.3 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 2936.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de grão com espinafres
40min
Sopa da pedra
1h 30 min
Caldo de bacalhau
30min
Caldo-verde
40min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35min
Sopa da panela
30min
Sopa de segurelha
40min
Creme de canónigos
25min
Sopa alentejana
30min
Sopa de agrião com ovo cozido
45 min
Sopa de feijão-frade com nabiças
40min
Sopa de cação
40min