Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 postas de bacalhau demolhado (400 g aprox.)
- 4 ovos
- 4 dentes de alho
- 1200 g água
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 pitada de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 1 folha de louro
-
Pão alentejano q.b. cortado em fatias
veya Broa de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1658.3 kJ / 396.3 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 2936.1 mg
Alternatif tarifler
Sopa de nabiças e feijão branco
35 Min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Favas com chouriço
45min
Sopa de feijão-frade e agrião
30min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Sopa da pedra
1h 30min
Caldo-verde
40min
Sopa de cação
40min
Sopa de favas mexicana
50min
Sopa com favas e coentros
35 Min
Sopa de feijão branco e nabiças
50min
Sopa de grão com espinafres
40min