Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 postas de bacalhau demolhado (400 g aprox.)
- 4 ovos
- 4 dentes de alho
- 1200 g água
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 pitada de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 1 folha de louro
-
Pão alentejano q.b. cortado em fatias
veya Broa de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1658.3 kJ / 396.3 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 2936.1 mg
Alternatif tarifler
Ensopado de borrego
1 Std.
Caldo-verde
40 min
Sopa do Espírito Santo
55 min
Pampilhos
4 Std.
Creme de agrião e rúcula
2 Std. 45 Min
Segredinhos
40 min
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30 min
Dom Rodrigos
1 Std. 20 Min
Tomatada de bacalhau bragançana
35 min
Sopa de cação
40 min
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55 min
Sopa de grão com espinafres
40 min