Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g salsa
- 80 g azeitonas pretas s/ caroço
- 200 g azeite
- 2 dentes de alho
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 300 g natas
- ½ limão, só o sumo
- 100 g pão s/ côdea partido em pedaços
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1729.1 kJ / 413.3 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 3615.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de bacalhau
30 min
Cassata de avelã e chocolate
8 Std.
Arancini
1 Std. 20 Min
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11 Std.
Creme de tupinambo, nabo e mexilhão
55min
Sopa de farrapos à alentejana
45 min
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
3h 30min
Pickles de rabanetes
168 godz.
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45 min
Sopa caprese
1 godz. 15 min
Chutney de citrinos
1 godz. 30 min
Tornedós fingidos
45 min