Wiener Wurst

Wiener Wurst

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 25sa 30 dk
2 Stück

Malzemeler

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    170 g
  • Faschiertes (vom Rind)
    210 g
Zubereitung
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    130 - 230 g
  • Wasser kalt
    1030 g
  • Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Faschiertes (vom Schwein) gekühlt in Stücken (1 cm)
    210 g
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Sodyum 2532 mg
Protein 52 g
Kalori 3512 kJ / 839 kcal
Yağ 71 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 26 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...