Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3512 kJ / 839 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 2532 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Waldviertler Knödel
1u.
Leberreis
35min
Geflügelleberkäse
14ωρ. 15 λεπτ.
Extrawurst
14h 10 min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30 min
Grobe Streichwurst
13h
Altbayerischer Leberkäse
25h 5 min
Hühnerleberschnitten
25 min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Almbutter
40min
Spagatkrapfen
11h 50 min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min