Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3512 kJ / 839 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 2532 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leberpastete im Glas
4h
Grobe Streichwurst
13h
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Eierwurst
14h 30 min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14h 30 min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Bayerischer Leberkäse
14h 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Feine Streichwurst
14h 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Wurstaufstrich
10 min
Waldviertler Knödel
1h