Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de carottes nouvelles (avec leurs fanes), brossées sous l'eau
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 70 g de céleri branche (1 petite branche)
- 20 g de beurre
- du sel
- 600 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Velouté du potager
15min
Velouté carotte-betterave
35min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24 Std.
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Soupe de laitue
35min
Velouté d'endive
35min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min
Potage au poireau
30 min