Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de carottes nouvelles (avec leurs fanes), brossées sous l'eau
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 70 g de céleri branche (1 petite branche)
- 20 g de beurre
- du sel
- 600 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 min
Soupe de laitue
35 min
Velouté du potager
15min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Potage au poireau
30 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Velouté de fenouil
30 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté de carottes à la coriandre
35 min
Velouté d'endive
35 min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min