Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 eggplants (approx. 1000 g)
- ½ lemon, zested and juiced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g plain yoghurt
- 25 g tahini
- 1 pinch sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 920 g
- Kalori
- 2508.1 kJ / 599.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 76.1 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 36.1 g
- Sodyum
- 192.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baba ghanoush
1h
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Polenta
25min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Salsa verde
5min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Tzatziki dip
15min