Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 eggplants (approx. 1000 g)
- ½ lemon, zested and juiced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g plain yoghurt
- 25 g tahini
- 1 pinch sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 920 g
- Kalori
- 2508.1 kJ / 599.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 76.1 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 36.1 g
- Sodyum
- 192.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Muhamara dip
30 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Stone fruit galettes
50 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Traditional hommus
25h 5min