Uyumlu sürümler
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 - 450 g Paprikaschoten, gemischt (gelb und rot), in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Zucchini
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hendlbrustfilet, ohne Haut
- 1 TL Zucker
- 70 - 90 g Tomatenmark, nach Geschmack
- 400 g passierte Tomaten
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 2 EL Salz
- ½ - 2 TL Cayennepfeffer, nach Geschmack
- 1 ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 20 g Weizenmehl, in Wasser aufgelöst
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- Sauerrahm, zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 241 kJ / 1010 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 11245 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linseneintopf (XXL)
4h
Zucchinicremesuppe (XXL)
35min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Mohnecken
1h 40min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Spaghetti Carbonara
25min
Lasagne
1h 45 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min
Erdbeereis
5min
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min