Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 EL Weizenmehl, glatt
- 1250 g reife Paradeiser, geviertelt
- 2 - 3 EL Zucker (siehe Tipp)
- 3 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 80 g Tomatenmark
- 100 g roter Paprika, in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 900 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1694 kJ / 403 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Grammelknödel
1sa 30 dk
Cremespinat
30 dk
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Paradeiskraut
35min
Krautfleckerl
40min
Paprikahendl
1h
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Letscho
40min