Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Suppengemüse, in Stücken
- 50 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 350 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm),
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Rollgerste
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 - 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ EL Liebstöckel, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtopfgewicht 250 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1873 kJ / 448 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 11.4 g
- Sodyum
- 101 mg
Alternatif tarifler
Ritschert (XXL)
1 Std.
Semmelknödel
50 min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Leberreis
35 Min
Gebackene Speckknödel
50 min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Frittaten
30 Min
Faschierte Laibchen
35 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min