Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Suppengemüse, in Stücken
- 50 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 350 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm),
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Rollgerste
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 - 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ EL Liebstöckel, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtopfgewicht 250 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1873 kJ / 448 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 11.4 g
- Sodyum
- 101 mg
Alternatif tarifler
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Omas Kärntner Reindling
2h 25 min
Kärntner Kasnudln
1h 45min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Frittaten
30min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 godz. 25 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Faschierte Laibchen
35min
Gebackene Speckknödel
50min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min