Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Fisolen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 3 Scheiben Schwarzbrot
- 1 EL Butterschmalz
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
veya 125 g Sauerrahm - 3 EL Weizenmehl, universal
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 889 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 586 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krautfleckerl
40min
Eiernockerl
30min
Bröselknödel
40min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Fisolengulasch
1h 10min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1u.
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min
Wurstknödel
1u. 20min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min