Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Fisolen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 3 Scheiben Schwarzbrot
- 1 EL Butterschmalz
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
veya 125 g Sauerrahm - 3 EL Weizenmehl, universal
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 889 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 586 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Krautfleckerl
40min
Eiernockerl
30min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Bröselknödel
40min
Liptauer
15 Min
Letscho
40min