Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- ½ Bund frische Dille, Spitzen abgezupft
-
500 - 600
g Fisolen, frisch
veya 500 - 600 g Fisolen, TK -
600 - 700
g heurige Erdäpfel, mit Schale (siehe Variation)
veya 600 - 700 g Erdäpfel, geschält - 500 g Wasser
- 2 - 2 ¾ TL Salz
- 40 g Butter, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 ½ EL Maisstärke
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Spritzer Essig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1156 kJ / 276 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Erdäpfelsalat
1h
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Gelber Fisolensalat
40min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Risi-Bisi
30min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Eiernockerl
30min
Fisolengulasch
1h 10min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Erdäpfelgulasch
1h 10min