Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Suppengemüse, in Stücken
- 100 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 700 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Rollgerste
- 200 g Weißwein
- 2000 g Wasser
-
4
Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
veya 4 - 8 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Liebstöckel, getrocknet
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- 8 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtopfgewicht 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1466 kJ / 349 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 2039 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ritschert
1h
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Menü: Zander mit Apfel-Gemüse und Salbei; Dunkles Schokomousse mit weißer Schokocreme
1h
Kärntner Kasnudln
1h 45min
Leberreis
35 Min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Fastensuppe
45 Min
Kärntner Reindling
2h 40min
Luxemburger Erdäpfel-Rösti mit Apfelmus
40 min
Frittaten
30 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min