Cihazlar ve Aksesuarlar
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 55 dk
6 portions
Malzemeler
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
340.4 mg
Protein
9.7 g
Kalori
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Yağ
36.3 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
16.4 g
Karbonhidrat
9.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarian Kitchen
87 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Brioche
5 godz.
Gougères
55 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Harissa sauce
10 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Beurre blanc
15 min
Japanese-style dressing
5 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.