Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam

Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam

Değerlendirme yok
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • green asparagus
    500 - 700 g
  • Parmesan cheese cut in pieces
    30 g
  • water
    1200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • basmati rice
    200 g
Berry Foam
  • caster sugar
    140 g
  • frozen mixed berries
    500 g
  • lime juice
    10 - 30 g
    lemon juice
  • egg white from medium egg
    1
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
  • liquid vegetable stock
    100 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    15 g
  • extra virgin olive oil
    40 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 916 mg
Protein 15 g
Kalori 2580 kJ / 616 kcal
Yağ 21 g
Lif 8.5 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 83 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...