Wild Salmon Fishcakes

Wild Salmon Fishcakes

3.8 22 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • sourdough bread roughly torn
    2 slices
    2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly torn
  • lemon thin peelings of skin, plus slices for serving
    1
  • fresh flat-leaf parsley cut in pieces
    15 g
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces
    520 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ghee
    1 Tbsp
    1 Tbsp coconut oil

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 22 g
Kalori 1061 kJ / 254 kcal
Yağ 15.2 g
Karbonhidrat 7.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...