![Roast Potatoes (Betty) Roast Potatoes (Betty)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/223407a2-312d-47c3-b66f-4d169a72498e/Derivates/503c0873-6c37-4cea-8577-6ee9ec183a08.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Potatoes
- 22 oz water
- 48 oz Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)
-
3
oz extra virgin olive oil
veya 3 oz vegetable oil - 1 tbsp salt, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
Parmesan Gremolata
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 garlic clove
- ½ oz parsley leaves
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1362 mg
Alternatif tarifler
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Steamed Broccoli
25min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Keto Cranberry Sauce
20min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Steamed Corn on the Cob
25min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Steamed Asparagus
35min
Turkey Taco Bowl
1h
Buttermilk Mashed Potatoes
35min