Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide octopussalade
Hazırlık 30 dk
Toplam 8sa
4 portie
Malzemeler
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
594 mg
Protein
25 g
Kalori
1177 kJ /
281 kcal
Yağ
17 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide koken
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Değerlendirme yok
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 dk
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 dk
Spookachtige pizza
Değerlendirme yok
Gegrilde kaas met champignons
Değerlendirme yok
Karamel parfait
Değerlendirme yok
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5sa 30 dk
Sous-vide Teriyaki Zalm
1sa 20 dk
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 dk
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Değerlendirme yok
Choronsaus
20 dk
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4sa