Sous-vide asperges en gepocheerde eieren

Sous-vide asperges en gepocheerde eieren

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porties

Malzemeler

  • olijfolie en iets meer om in te vetten
    2 el
  • eieren, medium (53-63 g)
    4
  • groene asperges geschild (max. 14 cm lang)
    150 g
  • teentjes knoflook gehakt
    2
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1600 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g
  • zout
  • gemalen peper

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 81 mg
Protein 7 g
Kalori 550 kJ / 132 kcal
Yağ 10 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...