Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 81 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Değerlendirme yok
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Değerlendirme yok
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Veen- en vlierbessen punch
Değerlendirme yok
Asperges en prosciutto cannoli
Değerlendirme yok
Gestoomde citroencake
2h 20min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min