Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porties
Malzemeler
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
81 mg
Protein
7 g
Kalori
550 kJ /
132 kcal
Yağ
10 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide koken
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 dk
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Değerlendirme yok
Gestoomde rijst
25 dk
Vanille-ijs sandwiches
13sa 25 dk
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Değerlendirme yok
Asperge ovenschotel
1sa 30 dk
350 g sjalot kleuren
Değerlendirme yok
250 g sjalot kleuren
Değerlendirme yok
Vitello tonnato
13sa
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 dk
Vanilleroomijs
12sa
Hollandaisesaus
15 dk