Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 500 g Wasser
- 15 g Apfelessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Bierbrot
2h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Dunkles Landbrot
3h
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Bauernbrot
2h 20min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3h