Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 650 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 600 g Wasser
- 20 g Balsamico, dunkel
- 15 g Zuckerrübensirup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 458 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Dinkel-Malz-Brot
1h 40 min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30 min
Dunkles Landbrot
3h
Körnerbrot
1h 40 min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30 min
Schwarzbrot
3h
Walnussbrot
2 godz. 40 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30 min
Vollwertbrot
2h 20 min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Sesambrot
2 Std.