Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 650 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 600 g Wasser
- 20 g Balsamico, dunkel
- 15 g Zuckerrübensirup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 458 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Sesambrot
2h
Schwarzbrot
3 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Vollwertbrot
2u. 20min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min