Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 650 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 600 g Wasser
- 20 g Balsamico, dunkel
- 15 g Zuckerrübensirup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 458 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Vollwertbrot
2u. 20min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3 Std.
Körnerbrot
1u. 40min
Sesambrot
2h