Roggen-Malzbier-Brot

Roggen-Malzbier-Brot

4.7 1.4K değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 20 dk
20 Scheiben

Malzemeler

  • Roggenmehl Type 1150
    400 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Malzbier
    330 g
  • Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
    150 g
  • Butter weich
    30 g
  • Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    2 ½ TL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe

Protein 4 g
Kalori 617 kJ / 172 kcal
Yağ 1 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 28 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...