Cihazlar ve Aksesuarlar
Roggen-Malzbier-Brot
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 20 dk
20 Scheiben
Malzemeler
-
Roggenmehl Type 1150400 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Malzbier330 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen150 g
-
Butter weich30 g
-
Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz2 ½ TL
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalori
617 kJ /
172 kcal
Yağ
1 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Tarif
Almanya
Almanya