Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Roggenkörner
- 250 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 180 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Salz
- 2 EL Haferflocken, kernig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Graubrot
2h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Vollwertbrot
2u. 20min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min