Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 10 g Honig
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
-
300
g Roggenmehl Type 1150
veya 300 g Roggen-Vollkornmehl - 2 ½ TL Salz
- 2 TL Brotgewürz
- 50 g Sonnenblumenkerne
- Sonnenblumenkerne zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 541 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Joghurtkruste
3h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Dunkles Landbrot
3h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Buttermilchbrot
18h
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30 min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20 min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 Min
Körner-Bürli
12h