Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 10 g Honig
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
-
300
g Roggenmehl Type 1150
veya 300 g Roggen-Vollkornmehl - 2 ½ TL Salz
- 2 TL Brotgewürz
- 50 g Sonnenblumenkerne
- Sonnenblumenkerne zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 541 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Körner-Bürli
12 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Nuss-Buttermilch-Brot
2sa
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 godz. 30 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20 min.
Landbrot Backhausart
1 godz. 40 min
Joghurtkruste
3 Std.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Körnerbrot
1 godz. 40 min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.