Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Buttermilch
- 350 g Roggenmehl Type 997
- 150 g Weizenmehl Type 405
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Salz
- ½ TL Brotgewürz
- 1 EL Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 306 kJ / 73 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bierbrot
2h
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Landbrot Backhausart
1sa 40 dk
Roggenmischbrot
1h 15 min
Sesambrot
2h
Körnerbrot
1sa 40 dk
Graubrot
2h
Dunkles Landbrot
4h
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min