Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 200 g Weizenmehl, Type 405
- 400 g Roggenmehl, Type 1150
- 2 Pck. Sauerteig, flüssig (à 75 g), z.B. von Seitenbacher
- 2 ½ TL Salz
- 10 g Honig
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 35 g Leinsamen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Landbrot Backhausart
1h 40min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Körnerbrot
1h 40min
Walnussbrot
2h 40min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Graubrot
2h
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 Std. 10 Min