Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 200 g Weizenmehl, Type 405
- 400 g Roggenmehl, Type 1150
- 2 Pck. Sauerteig, flüssig (à 75 g), z.B. von Seitenbacher
- 2 ½ TL Salz
- 10 g Honig
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 35 g Leinsamen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dunkles Landbrot
3 Std.
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Dinkel-Körner-Brot
1sa 30 dk
Walnussbrot
2h 40min
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1u. 10min
Körnerbrot
1h 40min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Leinsamenbrot
1sa 30 dk
Roggenmischbrot
1u. 15min