Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 200 g Weizenmehl, Type 405
- 400 g Roggenmehl, Type 1150
- 2 Pck. Sauerteig, flüssig (à 75 g), z.B. von Seitenbacher
- 2 ½ TL Salz
- 10 g Honig
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 35 g Leinsamen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Dunkles Landbrot
3h
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1u. 10min
Kürbiskernbrot
3 godz. 30 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Vollwertbrot
2óra 20p
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Graubrot
2 godz.
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Sesambrot
2 godz.