Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore a fette (peso netto)
- 150 g di cipolla rossa a fettine
- 2 pizzichi di sale integrale
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di olive taggiasche
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 15.6 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Contorno di verza
35 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Radicchio in saor
3h 45min
Spinaci al burro
30 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min