Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- farina tipo 00 q.b.
-
4
filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
veya 4 filetti di sogliola surgelati, decongelati (100 g l'uno) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di burro
- 500 g di acqua
- 150 g di maionese
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min.
Branzino al cartoccio
1h 10min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min