Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di asparagi puliti, (Ø 1,5 cm, lunghezza 14 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 215 kJ / 51 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 10 mg
Alternatif tarifler
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Carote sottovuoto timo e feta
1u.
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Gamberi freschi sottovuoto
1u.
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min