Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Asparagi sottovuoto
50min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min