Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
- 350 g di polpo fresco
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1604.1 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 21.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1j 20 menit
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1j 20 menit
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1j 20 menit
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2j
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1j 30 menit
Calamari Sottovuoto
50 menit
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Vitello tonnato sottovuoto
5h