Polpo sottovuoto con olive taggiasche

Polpo sottovuoto con olive taggiasche

4.5 28 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 20 dk
1 porzione

Malzemeler

  • 1700 g di acqua
  • 350 g di polpo fresco
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 21.6 mg
Protein 37.7 g
Kalori 1604.1 kJ / 383.4 kcal
Yağ 23.5 g
Lif 1.5 g
Karbonhidrat 5.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...