Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
- 350 g di polpo fresco
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1604.1 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 21.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min.
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30 min.
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5hod. 30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.