Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Mandeln, ungeschält
- 3 - 4 frische Feigen, geviertelt
- 4 - 6 Scheiben Ziegenweichkäse (Ziegencamembert)
- ½ - 1 TL Kardamomsamen, nach Geschmack
- 200 g Rote Rüben-Saft
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Agavensirup
- 100 g Radicchio
- 100 g Chicorée
- 1 TL Rosenwasser (siehe Tipp)
- 2 EL Balsamico-Essig
- 3 EL Olivenöl
- ½ TL Meersalz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Winter-Panzanella mit weißen Bohnen
50 menit
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Fenchel-Spargel-Salat mit weichem Camembert
30min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5h 50min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 menit
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 menit
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min