Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Feta
- 3 TL Honig
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 3 TL frische Thymianblättchen
- 2 TL Sesam, geröstet, zum Bestreuen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
-
¼ - 1
Bird's Eye Chili, frisch, entkernt (siehe Tipp)
veya ¼ - 1 Bird's Eye Chili, getrocknet - 20 g Peperoni, rot, in dünnen Ringen
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 300 g Wasser
- 15 g helle Sojasauce
- 500 g Tomaten, reif, in Stücken
- 500 g Erdbeeren, in Stücken
- 6 Rosmarinnadeln
- 2 TL Erdbeeressig
- 1 TL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1286 kJ / 308 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1892 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1h 30min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Falsche Caprese
10min
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30 min
Rucola-Feta-Suppe
35min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40 min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 min