Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Nord-Süd-Cocktail
15min
Sherry-Vinaigrette mit Erdbeer-Salat
25min
Matjesstulle mit Kressedip
2sa 40 dk
Möhren in Zitronenöl
45 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1u.
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15min
Spinatsalat in Curryrahm
10min
Rührei mit Spinat und Ziegenkäse
25min