Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 Min
Rote-Bete-Salat
1h 15 min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15 Min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min
Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 Min
Spargel-Antipasti
40min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35min
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1 Std. 40 Min
Avocado-Basilikum-Salatdressing
10min