Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
veya unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white rice
Seafood Stew
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (isteğe bağlı)
- 80 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 200 g peeled tomatoes, quartered (see tip)
- 80 g green pepper, cut in pieces
-
1
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp fish stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
-
500
g large raw prawns, peeled, peeled, fresh or defrosted from frozen
veya medium raw prawns, peeled, fresh or defrosted from frozen - 400 g tinned coconut milk
- 400 g fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, snipped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h