Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 pork sausages
- 3 garlic cloves
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g smoked bacon, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g boiling water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp tomato purée
- 2 Tbsp Worcestershire sauce
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1844.5 kJ / 440.9 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 27.9 g
- Yağ
- 27.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 1169.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuna Pasta Bake
1h
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Toad in the Hole
1h
Ham Hock Potato Bake
35min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min