Cihazlar ve Aksesuarlar
番茄火鍋湯底
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
番茄 去蒂,切塊600 克
-
洋蔥 約半顆,切塊90 克
-
薑 切片5 克
-
油20 克
-
番茄汁 低鈉340 克
-
高湯 任一口味340 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
321.2 mg
Protein
2.4 g
Kalori
398.6 kJ /
95.3 kcal
Yağ
5.6 g
Lif
2.6 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
11.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan
每季都是健康季節
25 Tarif
Tayvan
Tayvan
火鍋TIY
10 Tarif
Tayvan
Tayvan