Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 水
- 130 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
-
60
克 塊根芹菜 ,切塊
veya 60 克 西洋芹 ,取莖,切塊 -
25
克 新鮮巴西利葉 ,只取葉子
veya 25 克 西洋芹葉 -
1
塊 雞高湯塊
veya 1 茶匙 雞高湯醬 - 600 克 去皮去骨雞胸肉 ,切長條(5x2公分)
- ½ 茶匙 鹽 ,可多備一些調味用
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,可多備一些調味用
- 150 克 蘑菇 ,切片
- 30 克 麵粉
- 100 克 鮮奶油
- 1 茶匙 烏斯特調味醬 (isteğe bağlı)
- 1 茶匙 檸檬汁
- 30 克 奶油 ,切塊
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.1 g