Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 豬小排 ,川燙去血水
- 300 克 水梨 ,去皮去核,切塊
- 10 顆 紅棗 ,切半去籽
- 1200 克 水
- 1 大匙 枸杞 ,洗淨瀝乾
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1112.1 kJ / 266.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 64.9 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 62.6 mg