Cihazlar ve Aksesuarlar
水梨燉排骨湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
6 人份
Malzemeler
-
豬小排 川燙去血水500 克
-
水梨 去皮去核,切塊300 克
-
紅棗 切半去籽10 顆
-
水1200 克
-
枸杞 洗淨瀝乾1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
62.6 mg
Protein
15.3 g
Kalori
1112.1 kJ /
266.1 kcal
Yağ
19.5 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
64.9 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
入秋養生
10 Tarif
Tayvan
Tayvan