Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
漢堡排
- 80 克 洋蔥 ,切塊 (約3公分) ,(約半顆)
- 10 克 油
- 20 克 麵包粉
- 60 克 牛奶
-
300
克 豬絞肉
veya 300 克 牛絞肉 (或牛豬混合) - 1 顆 蛋
- ½ 茶匙 鹽
- 少許 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 肉荳蔻粉
醬汁
- 60 克 水
- 30 克 米酒 或清酒
- 30 克 味醂
- 60 克 番茄醬
- 30 克 日式醬油 或一般醬油
- 10 克 米醋
- 少許 黑胡椒粗粒 ,依個人喜好調整
油煎與煮醬汁
- ½ - 1 茶匙 油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1189.2 kJ / 284.5 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 96.7 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 891.1 mg