Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Bulgur
- 420 g Wasser
- 3 ½ TL Salz
- 1 Salatgurke (à ca. 400 g)
- 4 - 5 reife Paradeiser, fest (à ca. 100-130 g)
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 Bund frische Petersilie, grobe Stängel entfernt
- 1 Bund frischer Koriander, grobe Stängel entfernt
- ¼ Bund frische Minze, grobe Stängel entfernt
- 700 g Kichererbsen aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 70 g Kichererbsenmehl
- 70 g Zitronensaft
-
20
g Ahornsirup
veya 20 g Dattelsirup - 4 TL Ras el Hanout (siehe Tipps)
- 2 TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 g Tahin (z. B. von Al wadi)
- 50 g Olivenöl
- Öl zum Frittieren (mind. 500 ml)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3492 kJ / 834 kcal
- Protein
- 287 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1 Std.
Mexican Bowl mit Fladenbrot
1 Std. 15 Min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2h 15min
Belugalinsen-Lasagne
3u. 35min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1 Std. 25 Min
Linsen Dal mit Bulgur
45min
Chicken Burrito Bowl
1 Std. 10 Min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1 Std. 20 Min