Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Bulgur
- 420 g Wasser
- 3 ½ TL Salz
- 1 Salatgurke (à ca. 400 g)
- 4 - 5 reife Paradeiser, fest (à ca. 100-130 g)
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 Bund frische Petersilie, grobe Stängel entfernt
- 1 Bund frischer Koriander, grobe Stängel entfernt
- ¼ Bund frische Minze, grobe Stängel entfernt
- 700 g Kichererbsen aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 70 g Kichererbsenmehl
- 70 g Zitronensaft
-
20
g Ahornsirup
veya 20 g Dattelsirup - 4 TL Ras el Hanout (siehe Tipps)
- 2 TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 g Tahin (z. B. von Al wadi)
- 50 g Olivenöl
- Öl zum Frittieren (mind. 500 ml)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3492 kJ / 834 kcal
- Protein
- 287 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen Dal mit Bulgur
45min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Chicken Burrito Bowl
1h 10min
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1j
Kichererbsen Masala
45min
Nasi Goreng mit Ei und Erdnusssauce
45min
Korma Paste
1j 15 menit
Dal Makhani
1j 15 menit
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2h 15 min
Mexican Bowl mit Fladenbrot
1j 15 menit
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min