Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g sobras de pão
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 430 g água
- 300 g couve cortada em tiras
- 500 g bacalhau demolhado
- 30 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2064.8 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 58.4 g
- Karbonhidrat
- 39.6 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 6318.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão enrolado
1h 30min
Empadão de frango com caril
1 godz. 15 min
Guisado de porco com puré de batata
9h
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1 Std. 10 Min
Piza paneer tikka
2h
Creme de barrar de café
15min
Guisado de peru com couve
40min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 min
Bacalhau no forno
45 Min
Bacalhau da alentejana
50 min
Caldeirada de polvo
1h