Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1516 kJ / 365 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min
Curry de courge
1 Std.
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2h
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Quiche aux tomates et mascarpone
1 Std. 30 Min
Lasagnes à la courge
1h 40min