![Tumbet (gratin de légumes à la majorquine) Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0AE1637B-E9D4-4284-9FE4-A06793812CE8/Derivates/87AA9F51-FB51-4ED7-9512-98D9319F8154.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1516 kJ / 365 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne verdi
1h 15min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Curry de courge
1 godz.
Parmigiana al forno
1h 50min
Tagliolini à la courge
1 godz. 20 min
Quiche aux asperges
1 godz.
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 godz.
Carbonara végétarienne
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 min