Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 450 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 120 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Avellanas, nueces de la India o cacahuates molido fino (100 g)
5min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Nincs értékelés
Nabos al vapor (700-1000 g)
40min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Nincs értékelés
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min