Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 450 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 120 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Poro sofrito 200 g
20 Min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 Min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Puré de betabel
1h
Ensalada de betabel
1u. 10min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min